Через загарбників роботу КПВВ "Золоте" на Лугащині відновлено лише частково. ФОТО

20 октября 2017 г., 22:34:00   1518   0

Попри зрив із боку ватажків російських окупантів і колаборантів ОРЛО роботи КПВВ "Золоте", українська сторона зі свого боку відновила його функціонування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО


Загарбники зривають відкриття КППВ "Золоте" на Луганщині


Днями нарешті мають відкрити КПВВ "Золоте" на Луганщині – Геращенко


На жаль, наразі немає підтвердження, що з боку території, окупованої загарбниками ОРЛО, виконані всі заходи щодо повноцінного функціонування КПВВі з їхнього боку.


Українська сторона СЦКК підкреслює, що затягування початку повноцінної роботи КПВВ з боку ОРЛО є прямим свідченням, що ватажки російських окупантів і колаборантів ОРЛО безвідповідально ставляться до населення краю й не бажають покращувати умов їхнього проживання, зневажливо ставляться до взятих на себе зобов’язань під час переговорного процесу Тристоронньої контактної групи.



Усвідомлюючи важливість відкриття транспортного коридору в Луганській області, українська сторона СЦКК неодноразово зверталася до представників СММ ОБСЄ, російської сторони СЦКК із проханням вплинути на ситуацію щодо вирішення ватажками загарбників ОРЛО питання якнайшвидшого обладнання та своєчасного відкриття із протилежної сторони КПВВ "Золоте" відповідного пункту пропуску в’їзду-виїзду.
 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте