Знайомий підозрюваної у масштабній ДТП в Харкові пояснив, чому вона вживає знеболювальні

22 октября 2017 г., 21:12:00   803   0

Знайомий підозрюваної у масштабній ДТП в Харкові пояснив, чому вона вживає знеболювальні

Підозрювана в скоєнні смертельного ДТП з багатьма загиблими та пораненими у Харкові Олена Зайцева у 2007 році потрапила разом з матір’ю в автомобільну аварію, після якої постійно приймає спеціальні ліки

Про це повідомив на умовах анонімності близький знайомий родини Зайцевих, -передає “Еспресо“.

Аварія трапилася на проспекті Леніна (зараз проспект Науки) в Харкові.

“Найбільше тоді постраждала саме 10-річна Олена. Лікарі буквально по частинах її збирали, “ліпили” наново її обличя. На обличчі досі залишилися шрами, які вона намагається приховувати за допомогою косметики.

Я не міг собі уявити, що після пережитого в дитинстві вона зможе порушувати швидкісний режим. Після того ДТП у неї почалися страшні головні болі, й вона вже 10 років сидить на серйозних знеболювальних “, – сказав він.

За словами співрозмовника видання, про прийом препаратів “відразу сказали лікарю, який брав аналіз крові” після ДТП, яке трапилося18 жовтня.

“Алкоголю там не було однозначно. В суді говорили про опіати – нічого не можу відповісти. Якщо вживала – ніхто з дорослих цього не знав. Можливо, якісь компоненти були в знеболюючих таблетках, не знаю”, – зазначив чоловік.

Він повідомив, що знайомий з сім’єю Зайцевих близько 20 років.

“Що вони планують? Нічого не планують, все прекрасно розуміють, що Олена винна. Вона і сама твердить: моя машина вбила людей. Те, що вона буде відповідати за скоєне, – ясно як білий день.

Незрозуміло інше: чому водій Touareg зовсім уникнув відповідальності? Зайцеви сподіваються на результати дорожньої експертизи, можливо, вона щось прояснить “, – підсумував співрозмовник.

Нагадаємо, другий учасник резонансної аварії у Харкові, що був за кермом Volkswagen Touareg, 49-річний Геннадій Дронов, зараз перебуває у лікарні і готовий співпрацювати зі слідством.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте