Підпиши петицію: кияни просять заборонити російську попсу в громадському транспорті

26 октября 2017 г., 23:19:00   790   0

Підпиши петицію: кияни просять заборонити російську попсу в громадському транспорті

Щоб уникнути ризиків, автори петиції пропонують взагалі заборонити водіям вмикати музику.

На сайті Київради з’явилася петиція, у якій пропонується заборонити водіям громадського транспорту вмикати музику, особливо російську попсу та шансон. 

Автори пропозиції вважають, что гучна музика в салоні шкодить безпеці руху, оскільки заважає водієві чути сигнали від інших учасників дорожнього руху або пасажирів, що порушує низку постанов Кабінету міністрів щодо правил дорожнього руху. 

Крім того, на думку дуже багатьох пасажирів, музика, яка лунає в маршрутках, є вкрай низькоякісною (переважно російська попса та шансон).

Тож активні громадяни та Українська Галицька Партія пропонують Київраді та Київській міській державній адміністрації:

1) Заборонити відтворення музичних творів та будь-якого звукового супроводу (крім оголошення зупинок та важливої інформації щодо перевезення) при поїздках в громадському транспорті м. Києва;

2) Внести відповідні зміни до нормативних актів на рівні міста Києва, що визначають для громадського транспорту умови надання послуг перевізниками, передбачивши відповідальність останніх за їх порушення;

3) Здійснювати систематичний контроль за дотриманням перевізниками в громадському транспорті вимог щодо недопущення відтворення музичних творів чи ін.. звукового супроводу.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте