В’єтнамські розробники показали, як зламати захист iPhone X

11 ноября 2017 г., 23:44:00   1566   0

В’єтнамські розробники показали, як зламати захист iPhone X

Співробітники в’єтнамської компанії Bkav, що займається розробками в області кібербезпеки, змогли обійти систему ідентифікації користувача Face ID на новому смартфоні iPhone X.

Розблокувати пристрій вдалося з першої спроби, йдеться у повідомленні на сайті компанії. Для цього фахівці створили маску обличчя одного із співробітників, лице якого було зареєстровано в системі цього телефону. Вона складалася з роздрукованих двомірних зображень очей, силіконового носа і надрукованого на 3D-принтері каркаса. Крім того, “спеціальної обробки” зазнали щоки і області навколо обличчя.

Розробники стверджують, що витратили на виробництво приблизно 150 доларів. Втім, в домашніх умовах зробити її буде непросто – крім зазначених компонентів для створення маски необхідне детальне знання принципів роботи систем безпеки на смартфонах, – пише РИА.

Варто зазначити, що для розблокування iPhone X не обов’язково використовувати технологію Face ID. Телефон можна активувати звичними способами, наприклад, за допомогою цифрового пароля.

Зазначимо, по інформації експертів, українцям, замість справжніх iPhone X, підсовують відверті підробки. Також фахівці вже змогли визначити собівартість iPhone X, а сам глава Apple Тім Кук порівняв доступність iPhone X з чашкою кави.

Як відомо, деякі з українців вже встигли придбати новинку, так сьогодні публікувалося фото, як народний депутат із групи “Відродження” Віталій Хомутиннік хизується новим iPhone X перед колегою. А вчора мережі розвеселила ситуація з очільником Миколаївської ОДА Олексієм Савченком, який так само, як і президент Чечні Кадиров, отримав iPhone X у подарунок від громадськості.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте