У Вінниці юнак одружився на власній бабусі-інваліді, щоб "відкосити" від армії

11 ноября 2017 г., 22:49:00   1301   0

У Вінниці 22-річний юнак побрався зі своєю двоюрідною бабусею юнак заручився зі своєю 79-річною двоюрідною бабусею-інвалідом першої групи. Згідно із законом, він відразу став її опікуном, а отже звільняється від строкової служби, на яку повинен був заступити саме в день, коли одружився, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.


Військовий комісар Вінниці Олександр Данилюк визнається, що зустрічається з подібним вперше за багато років служби. Свідоцтво про шлюб, яке звільняє від служби, призовник приніс сам. "Було написано, що він 1995 року народження, його дружина 1938 року народження, у нього дружина - інвалід першої групи", - розповів офіцер.


Читайте також: В Днепре юношу сутки насильно удерживали в военкомате


У відділі реєстрації шлюбів підтвердили, що пару дійсно розписали, але без черги і будь-яких урочистостей. "Це право людей, якщо у них все нормально з документами. Все відповідно до чинного законодавства, я не маю права відмовити", - пояснила працівник державного органу реєстрації актів цивільного стану Богдана Ліпа.


З молодим журналістам вдалося зв'язатися лише по телефону - він подію прокоментував коротко: "Буває". Сусіди кажуть, що бабусі в його квартирі ніколи не бачили. Літня жінка живе за 45 кілометрів на селі. Немічна бабуся ледве ходить, а новину про шлюб дізналася від сільського голови Тетяни Гнатюк.


"Вона сьогодні вперше почула, що вона вийшла заміж, її законним чоловіком став її онук. Вона сама в шоці і плаче. І каже: навіщо мені на старості років таке, думала спокійно дожити віку. Її приїхали, забрали, і те, що вона була у Вінниці з питань опікунства, і те, що вона була у лікарів - це сто відсотків. вона це підтверджує ", - говорить голова села. Сама ж бабуся може крізь сльози вимовити тільки: "Боже мій, люди"


Читайте також: Білозерська: Час ставити до стінки волонтерів-шахраїв


Односельці вражені новиною і переконані, що бабуся навіть і не зрозуміла, які папери підписала. Люди готові ставати на захист старенької і більше на давати її ображати. У військкоматі ж поведінкою призовника обурені і обіцяють не залишити це без уваги. "Я йому в очі сказав: шановний, бережи свою новоспечену наречену, бо якщо вона протягом п'яти років помре, у тебе буде два горя: це ти наречену поховаєш, і у тебе є час піти до лав Збройних Сил", - розповів військовий комісар. Офіцери тепер хочуть через суд довести, що цей шлюб фіктивний - в такому випадку призовник потрапить ще й під кримінальну відповідальність за ухилення від служби в армії.


 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте