Чиновникам Волинської ОДА вручили підозри у справі про розкрадання у зоні АТО

17 ноября 2017 г., 22:44:00   1043   0

Чиновникам Волинської ОДА вручили підозри у справі про розкрадання у зоні АТО

Двом чиновникам Волинської обласної держадміністрації вручили підозри у справі про розкрадання при будівництві другої лінії оборони у зоні проведення антитерористичної операції.

Підозру отримали начальник управління капітального будівництва та начальник управління технічного нагляду Волинської ОДА, які були замовниками та контролювали хід будівництва інженерних фортифікаційних споруд на території Володарського району Донецької області, – повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган.

За її словами, “експертиза встановила, що ці особи, а також колишній керівник сектору М, зловживаючи на користь комерційних структур, збудували окремі споруди десяти ВОПів, які за своїми властивостями не придатні для використання у бойовій обстановці та становлять небезпеку для життя та здоров’я військовослужбовців”.

На даний час тривають обшуки. До суду планується направити клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При цьому наголошується, що діями службовців державі нанесено збитків на суму 6 977 090 гр.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте