Мосійчук розповів деталі про сьогоднішній інцидент зі слідчим у Лук’янівському СІЗО

17 ноября 2017 г., 22:42:00   1367   0

Мосійчук розповів деталі про сьогоднішній інцидент зі слідчим у Лук’янівському СІЗО

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук розповів подробиці про інцидент, який стався між слідчим та ув’язненими учасниками АТО у Лук’янівському СІЗО столиці.

Як відомо, сьогодні з’явилася інформація, що група ув’язнених напала на слідчого, в результаті чого останній отримав травми та був доставлений у до лікарні у тяжкому стані.

Однак, за словами депутата, виявилося, що слідчого ніхто не бив і жодних слідів побоїв на ньому не зафіксовано.

“Ситуація була наступна: прибувший до закладу слідчий вимагав від дівчини – працівниці спецчастини, щоб до нього негайно привели ув’язненого Іллю Холода. Дівчина у відповідь пояснювала, що Ілля почувається погано, і не від неї залежить коли його зможуть привести. Слідчий продовжував вимагати, але нахабно, із грубощами, як не личить розмовляти, а ні з жінкою, а ні зі службовою особою, що виконує свої обов’язки”, – повідомив Мосійчук.

За словами політика, у час розмови між працівницею спецчастини і слідчого поряд, закінчивши зустріч зі своїм адвокатом, проходили ув’язнені учасники АТО.

Як зазначає Мосійчук, екс-комбат “Торнадо” Руслан Онищенко, бажаючи заступитись за дівчину і закликати прокурора до здорового глузду, зауважив, що Ілля Холод дійсно почуває себе дуже погано, і навіть не прибув на зустріч з адвокатом.

“Однак агресивний слідчий почав грубити тепер вже Руслану: звертався “на ти”, питав хто той взагалі такий. Онищенко спокійно представився, на що слідчий заявив, що раз він такий розумний, то буде підписувати документи замість Іллі Холода. Руслан зауважив, що краще їх з’їсть, ніж підпише якусь брехню проти свого бійця”, – написав депутат.

“Інші “торнадівці” почали заспокоювати комбата і просити його не вестись на провокації. Слідчого обізвали “уродом” і попросили іти собі куди йшов. Бійки, як такої, і не було”, – підсумував Мосійчук.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте