Луценка треба звільнити з посади Генпрокурора, – Шабунін

06 декабря 2017 г., 15:48:00   1559   0

Луценка треба звільнити з посади Генпрокурора, – Шабунін

Юрій Луценко хоче, щоб таємні агенти обиралися через спеціальні конкурси. Це повний абсурд. Так само, як і дурницею було оприлюднення фото секретних працівників НАБУ.

Про це в ефірі інформаційного проекту «Перші про головне. Коментарі» розповів голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін.

«Юрій Луценко вважає, що спеціальних таємних агентів потрібно обирати на відкритому конкурсі. На мій погляд, це повний абсурд. Також поза межею здорового глузду була ідея оприлюднити імена працівників під прикриттям, а також показати їхні фотографії у документах», – каже гість програми.

Віталій Шабунін наголосив: у цивілізованих країнах необдумані вчинки Генерального прокурора караються звільненням з посади.

«Те, що зробив Генпрокурор, у нормальній країні карається звільненням і кримінальним переслідуванням. Уявіть собі, що зараз відчувають агенти під прикриттям кримінальної розвідки або контррозвідники СБУ! Адже їхніх колег було викрито через бажання політичного піару і задля захисту корупціонерів. Луценко, захищаючи корупціонерів, вдарив по усій таємній агентурі України. А знаєте, чому СБУ втрутилося у цю справу? Тому що отримання громадянства неможливе без їхнього дозволу. Пані з ДМС, яка говорила про тридцять тисяч доларів, наголосила на тому, що така сума потрібна, аби зі всіма поділитися», – зазначає голова правління Центру протидії корупції.

Нагадаємо, перший заступник голови Державної міграційної служби Діна Пімахова запевняє, що не знала про те, що Національне антикорупційне бюро проводить спецоперацію і хабарів не вимагала.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте