Блогер: Ще один красивий пєндєль Луценку і Порошенку від Ситника і Холодницького

06 декабря 2017 г., 22:32:00   935   0

Блогер: Ще один красивий пєндєль Луценку і Порошенку від Ситника і Холодницького

Ще один красивий пєндєль Луценку і Порошенку від Ситника і Холодницького

Люблю джаз, коли його грають професійно 

Мабуть мало хто пропустив повз вуха заяву Генпрокурора Юрія Луценка та керівників БПП, що Артем Ситник та Назар Холодницький мають негайно явитись перед його ясні очі і постати у парламенті аби розібратись у ситуаціїз НАБУ.

Однак як Артем Ситник, так і Назар Холодницький, схоже, прослухали, або проігнорували цей грімголосний наказ боса та спокійнісінько продовжують свій візит до США. І правильно роблять!

Бо приміром, керівник НАБУ Артем Ситник 6–7 грудня має низку запланованих зустрічей з колегами з ФБР та високопосадовцями США.

«В мене на середу та четвер заздалегідь заплановані дуже важливі зустрічі з керівництвом низки правоохоронних та державних органів США. Серед них – керівництво ФБР, Державного департаменту, матиму зустріч з керівником Світового банку. Тому виконувати спонтанні забаганки генпрокурора наміру не маю, але, звісно, буду дивитись по ситуації і при необхідності буду робити все, щоб скоріше повернутись в Україну», – повідомив Артем Ситник.
В свою чергу Назар Холодницький повідомив, що перебуватиме у США до 12 грудня.

«Відрядження заплановано до 12 грудня, бо на ці дати організована низка зустрічей. Я не можу просто взяти і повідомити колегам з ФБР, Державного департаменту, сенаторам та конгресменам, що зустрічі переносяться або скасовуються, оскільки у них також є графік. Ці зустрічі готувались місяцями, їхнє скасування було б шкідливим для антикорупційних органів України та держави в цілому», – сказав Назар Холодницький.

Хлопці! Ви — молодці! За вами стежитьуся Україна!

Rostyslav Demchuk

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте