У Кропивницькому поховали 12-річну дівчинку, в убивстві котрої звинувачують її матір

14 декабря 2017 г., 23:42:00   1561   0

У Кропивницькому поховали 12-річну дівчинку, в убивстві котрої звинувачують її матір

Суд відправив Олену Добродій до СІЗО на 60 днів через підозри слідчих у вбивстві нею власної доньки. Рідних на розгляді запобіжного заходу не було, бо вони в цей день ховали 12-річну Катерину

Прощатися з Катрусею, котру кілька днів шукало ледве не все місто, прийшло кілька сотень людей. Її проводжали, як на останній урок – під шкільний дзвоник. У школі досі не можуть відійти од шоку. "Ми шоковані, тому що ніколи не виникало якихось проблем. Добра, гарна дівчинка, яка вміла і навчатись, і дружити, і спілкуватися", - каже директор ЗОШ №14 Олександр Саржевський. За п’ять років навчання дитина не отримувала жодного бала, нижче 9, та й тих було лише два – по одному разу в третьому і п’ятому класі.

Слідчі не кажуть про те, чи визнала Олена Добродій свою провину, але відомо, що жінка погодилася чекати суду в СІЗО. "Захист та сама підозрювана не заперечувала проти задовлення даного клопотання", - заявила прокурор Яна Снісар. 

У Кропивницькому підозрювану у вбивстві доньки взяли під варту
клопотання суд задовольнив, тож апеляції, найімовірніше, ніхто не подаватиме. Затриману вже доправили до СІЗО, на неї чекає низка експертиз, зокрема й психіатрична. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте