Генерал Алексей Петров решил пропиариться

20 декабря 2017 г., 23:48:00   1406   0

Генерал Алексей Петров решил пропиариться

Казалось бы, ни с того,ни с сего начальник Департамента контрразведки СБУ генерал Алексей Петров решил вдруг явить миру свое секретное лицо.

Да еще весьма оригинальным способом. Якобы случайно, съемочная группа “Прямого канала” оказалась на месте в момент задержания высокопоставленного чиновника Кабмина сотрудниками СБУ. И Петров вдруг решил дать объемный комментарий телеканалу. Интересно, согласовано ли это было с Грицаком? Или же это самодеятельность Петрова? И не связано ли это с серьезным скандалом, который начинается в связи с громким “делом Лабутина — Заярнюка”? Или с еще одним не менее скандальным делом? Вобщем, получилось не убедительно. 

 

22.30. Затриманим СБУ чиновником Кабінету Міністрів України виявився заступник керівника служби протоколу глави уряду та перекладач прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана Станіслав Єжов. Про це повідомили джерела “Прямого”. Детальніше читайте за посиланням.

21.00. Сьогодні, 20 грудня, співробітники контррозвідки Служби безпеки України викрили чиновника секретаріату Кабміну на діяльності в інтересах спецслужб країни-агресора, повідомляє “Прямий” з посиланням на прес-службу СБУ.

Правоохоронці встановили, що чиновник був завербований російськими спецслужбами під час довготривалого закордонного відрядження. Оперативники СБ України задокументували, що посадовець за завданням російських кураторів збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані зловмисник передавав кураторам через електронні канали зв’язку. За сприяння керівництва українського Уряду, агента російських спецслужб співробітники СБУ затримали на робочому місці” — йдеться у повідомленні СБУ.

У Службі безпеки України повідомили, що в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України, тривають першочергові процесуальні дії, зокрема обшуки за місцями роботи та проживання чиновника. Затриманому оголошено про підозру в скоєнні злочину.

19.30 20 грудня Служба безпеки України затримала високопосадовця Кабінету Міністрів України, якого підозрюють у співпраці зі спецслужбами Російської Федерації, повідомляє кореспондент “Прямого” з місця події.

Кореспондент “Прямого” повідомила, що знімальна група опинилася на місці події випадково та намагалася з’ясувати чому правоохоронці затримують людину.  З’ясувалося, що в цей момент відбувалося затримання чиновника, який якого підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами: правоохоронці затримали чиновника просто на його робочому місці, у Кабінеті Міністрів. Затриманого у кайданках  повезли до СІЗО.”

Прямой

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте