У мережі розгорілася запекла суперечка навколо поста блогера про війну

24 декабря 2017 г., 18:10:00   1131   0

У мережі розгорілася запекла суперечка навколо поста блогера про війну

Йдеться про блог Юсупової на "Обозревателе"

"Вчора поверталася пізно додому, живу в центрі, проїжджала саме повз встановлену ялинку. Все красиво, горять вогні, свято наближається. Такий контраст... Вчора по Києву мчали 20 швидких, "подарунок" із передової, а тут зовсім поруч тисячі людей вже святкують, шашлики за кілька сотень грн, сміх, радість, всім добре та весело", - написала блогер.

Вона зазначила, що порівняно з таким торжеством, коридори шпиталю, де перебувають поранені бійці АТО, порожні.

"Кругом одне ниття, як важко жити, які всі бідні, нещасні, влада дістала, всі скоти. А в місті мільйон машин, у супермаркетах пройти не можна, народ все скуповує... В одній країні два різні світи!" - написала Юсупова.

"Багато хто забув, що завдяки саме тим, хто на передовій, Ви можете святкувати, пити і гуляти! Війна набридла, а свята не набридли, так і хочеться сказати, скільки ж можна жерти?!" - додала вона.

На сторінці Обозревателя у Facebook думки людей розділилися. Одні підтримали позицію блогера, інші ж - ні.

"Мені боліло, коли син був у АТО першої хвилі - голодних, роздягнених. Йшла повз вітрини ресторанів і плакала", - написала Інна Сербіна.

"Сам заробив свої гроші і сам вирішую куди їх витрачати і як проводити своє дозвілля, хто хоче - йде воює, хто хоче - обирає інше життя, так що нєфіг заздрити і рахувати чужі гроші", - відповів Last Omen.

"Нісенітниці нісенітницькі... Тобто, якщо я зайшла в супермаркет за батоном і молоком - все, черства безсердечна все скупляюся вічно жру... Звідки шановний автор знає, що ці люди з шашликами і в супермаркетах ніяк і нічим не допомагають хлопцям у шпиталях і в АТО? Не варто узагальнювати і всіх під одну гребінку гребти..." - написала Тетяна Ярославцева.

"Права на 100%... Соромно, коли несуть такі сумки з продуктами з АТБ і стоять розповідають про "геноцид", "зубожіння" і т.д... Фу... Нудить..." - зазначила Світлана Боса.

"Так і не зрозумів, що автор цих рядків хоче від українського народу. Йти в наступ проти Росії? Не потягнемо, це всім зрозуміло. Сидіти чотири роки і сумувати? Збирати гроші на танки і амуніцію? Люди звикли до такої ситуації. Людина така істота, яке може пристосовуватися. і ще, скільки людей страждає від війни, Ви не замислювалися? "Сіра" зона і все. По ту і цю лінію фронту, вже давно, йде цілком мирне життя", - написав Сергій Рибка.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте