Атошник про Бірюкова: Собака цим принижує як Азов, так і звитяжну 72-гу бригаду

25 декабря 2017 г., 17:16:00   1178   0

Атошник про Бірюкова: Собака цим принижує як Азов, так і звитяжну 72-гу бригаду

Хочу пояснити суть виховної розмови з Бірюковим. 72-га була на Півдні з кінця березня 2014 -го. З завданням на прикриття кордону і узбережжя.

Коли 1 травня туди приїхали ми (тоді ще «Чорні чоловічки») 1-й і 2-й батальйони 72 -ки були в регіоні, але не в місті і навіть не на околицях.

7-го травня уже батальйон Азов отримав наказ прибути в Маріуполь і допомогти хлопцям з 72-ї виставити блок-пости.

Проблема була в тому, що місцева вата і руссо-туристо зібрали мітинги і юрба в 500-600.осіб всіляко військовим заважала.

Люди в юрбі були агресивно налаштовані кидали в військових каміння, вигукували сєпарські кричалки. На автомобілях ДАІ туди підвезли «луганський» десяток Азову, яким я тоді командував. Ми показали, що готові до рішучих дій і юрба заспокоїлась.

72-ка виставила блок-пост і ми поїхали до Приморського райвідділу міліції, який уже почали штурмувати. (відео цих подій є в ютьюбі). Після обіду в місті все заспокоїлось і Азов відкликали до Києва для формування батальйону. В Київ після пригод, які сталися по дорозі і ночівлі на базі Правого сектору під Дніпропетровськом, ми прибули пізно ввечорі 8 травня. А вранці всіх нас зібрали по тривозі. Нам повідомили про трагічні події в Маріуполі (в Маріку відбувся штурм міськуправління МВС озброєними сєпарами, і невдала спроба 72-ї звільнити будинок міськуправління МВС.

Саме ці події люблять показувати по ТБ, бо дуже колоритно беха перепригує через барикаду з шин), і наказали бути готовими до вильоту назад.
Приблизно о 15-й годині двома АН-26 неповну роту Азову і генерала Кривенка доправили на маріупольське летовище. Після цього Азов з регіону не виходив ніколи. Звільнення Маріуполя відбулося 13 червня. Штурм позицій сєпарів на вулицях Італійській та Грецькій здійснював Азов! Самостійно. В блокуванні кварталу, де відбувався бій приймали участь батальйон Дніпро, та нацгвардійці з в/ч 3057. 72-га в той день в місто не заходила! Ось і вся правда! Побратимам з 72-ї, після цього, дісталося і горя і звитяг.

І приписування честі за штурм сєпарського укріплення в Маріуполі їм нічого не додасть. Бірюков це знає. Він приписує дії Азову 72-ці, щоб применшити роль добровольців в подіях весни-літа 14-го року. Собака цим принижує як Азов, так і звитяжну 72-гу бригаду.

Ігор Княжанський

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте