«Напівбогу» Аброськіну: заткніть пельку і мовчки робіть свою роботу, і не нервуйте своїми дебільними постами

04 января 2018 г., 23:16:00   1689   0

«Напівбогу» Аброськіну: заткніть пельку і мовчки робіть свою роботу, і не нервуйте своїми дебільними постами

«Напівбог Аброськін просить вас, громадяни, схаменутися. І дозволити нашій напівбожественній поліції спокійно сфальсифікувати розслідування. Бо, бачте, вони нам не радять, що робити.

О, я б із задоволенням, пане Аброськін, вам не радила, якби кругова порука, частиною якої ви є, не призвела до вбивства Ноздровської. Якби не був винесений знущальний для нас вирок Крисіну, який є частиною вашої бандитсько-ментівської системи. Якби торецька поліція розслідувала побиття активістів тітушками Шкірі, яке сталося, до речі, ще коли ви очолювали поліцію Донецької області. Якби під особистим контролем Авакова не було провалено десятки розслідувань. Я можу довго перераховувати і пояснювати, що «схаменіться» не ви нам повинні казати, а ми вам. Але ж ви скажете, що я піарюсь.

Тому ви просто заткніть пельку і мовчки робіть свою роботу. А ми, як громадянське суспільство, будемо робити свою і вас контролювати. І не нервуйте нас своїми дебільними постами. Бо, як ви вже сьогодні побачили, народ на межі.»

Ольга Решетилова

***
Vyacheslav Abroskin

Громадяни, схаменіться! На що розраховують ті, хто дозволяє собі бити керівника поліції, який потім повинен йти організовувати та направляти роботу поліцейських з метою розкриття вбивства? 

По-перше. Проведення необхідних заходів щодо розкриття вбивства Ірини Ноздровської взято на особистий контроль головою Нацполіціі Сергій Князєв та на відповідний контроль Міністром внутрішніх справ.

По-друге. Для мене особисто розкриття кожного вбивства людини, особливо дитини, дуже важливе. Робити піар на вбивстві окремо взятої людини — це ганебно.

По-третє. Не потребують оголошення та обговорення результати проведення оперативно-розшукових та слідчих дій до винесення вироку суду. На теперішній час тривають активні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення обставин скоєного вбивства і особи чи осіб, які його скоїли.
Створена оперативно-слідча група, до складу якої війшли працівники Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку Нацполіції.

Задля розкриття злочину поліція використовує всі можливі інструменти, які надані «найгуманнішим до злочинців» законодавством України.

Просив би «фахівців з розкриття злочинів», які наразі коментують та дають поради, зупинитися. В свою чергу кримінальна поліція не радить же інженерам, журналістам, політичним діячам як робити свою справу. Дайте можливість нормально працювати співробітникам кримінальної поліціі.
Ми — не боги, гарантувати розкриття всіх злочинів не можемо, але наголошую, що зробимо все можливе аби вбивця чи вбивці Ірини Ноздровської були встановлені та затримані.

Для відома всіх «небайдужих». З 30.12.17 по 01.01.2018 року на території держави скоєно 18 вбивств, з них по 12 — підозрювані у скоєнні злочину особи встановлені та затримані; 35 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть, з яких по 22 — підозрювані у скоєнні злочину особи встановлені та затримані.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте