Іванов: Я не дуже вірю в заборони, тому не впевнений в ефективності заборони мокшанської церкви

08 января 2018 г., 23:37:00   1323   0

Іванов: Я не дуже вірю в заборони, тому не впевнений в ефективності заборони мокшанської церкви

Я не дуже вірю в заборони, тому не впевнений в ефективності заборони мокшанської церкви, до чого закликають численні опініон-мейкери.

Варто пам’ятати, що МП – це не релігійна і, тим паче, не духовна інституція, а архетипова бізнес-структура, «РАО РПЦ», відповідно душити її потрібно не ляльками і не заборонами, а податками. Зникне прибутковість або рентабельність – зникне бізнес.

Церкви МП – на першому місці в Україні за кількістю. Отже один лише земельний податок, якщо примусити цих обскурантів його сплачувати, – це щонайменше десятки мільйонів гривень. Якщо обладнати незліченні свічні та іконні лавки касовими апаратами, забезпечити облік і оподаткування платних послуг, у загальному порядку продавати церквам ліцензії на роздрібну торгівлю підакцизною продукцією, зокрема вином, яке від того, що його «освятила» жирна наволоч у рясі, не припиняє бути алкогольним напоєм, фіскальний тиск можна збільшити до потрібних для забезпечення повальної кризи віри в лавах гундяєвської секти цифр.

Для того, щоб все це зробити, потрібна навіть не політична воля, про яку всі говорять, але ніхто не бачив, а здоровий глузд. І калькулятор.

Sergii Ivanov

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте