Бойові будні десантників на передовій російсько-української війни. ФОТО

12 января 2018 г., 19:48:00   1581   0

Сергій Жмурко


На одному з опорних пунктів воїнів-десантників нас привітно зустрів командир десантно-штурмової роти, старший лейтенант Дмитро С. Високий, підтягнутий, статний, у таких чоловіків, навіть коли вони в цивільному, одразу впізнаєш військового. Він випромінював упевненість, позитив і доброзичливість.


Молодий офіцер, випускник військової академії 2014-го року. Розпочав свій бойовий шлях у бригаді командиром взводу. Прийнявши на Яворівському полігоні мобілізованих третьої хвилі десантників, готував їх, із ними ж і вирушив на Схід. Прибули 30 серпня в район селища Побєди, заночували, а вже першого дня осені о четвертій ранку потрапили під російські "Смерчі". А далі були важкі та запеклі бої.


Тренування – запорука перемог артилеристів у бою. ФОТО


Десантники перетворили частину бойового снаряда на витвір мистецтва. ФОТО


Тим часом ротний у бінокль уважно вдивлявся в бік російських окупантів і колаборантів, дещо уточнив у підлеглих, коротко проінструктував про дії в разі зміни становища, й ми рушили короткими перебіжками на інші позиції.



…Поки були на передових позиціях, десантники вже пообідали та продовжили заняття.


Неподалік від їдальні стояв молодий солдат. "Це наш художник Дмитро, подивіться на його витвір", – порадив офіцер.


На хвостовій частині зі блоком стабілізатора реактивного снаряду від РСЗВ "Смерч" акриловими фарбами була відображена історія найважчих бойових дій підрозділу на Донбасі. Це – запеклі бої в районі населених пунктів Побєди, Щастя, Горлівки, Луганської ТЕС та засідка неподалік Металіста. Окремо зображені імена та прізвища загиблих десантників цієї роти.



Із таким організованим та добре підготовленим особовим складом, можна сказати чітко – "ворог не пройде!"


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте