Карась розповів, за що вбили чотирьох українських політологів

18 января 2018 г., 20:36:00   1277   0

Карась розповів, за що вбили чотирьох українських політологів

Лідер громадського руху «С14» Євген Карась переконаний, що чотирьох українських політологів, які минулого року загинули у результаті аварії на автодорозі «Київ – Варшава», вбили на замовлення Росії.

Про це він написав на своїй сторінці уFacebook.

Володимир Карагяур

Зразу після аварії Карась був переконаний, що політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров та Володимир Карагяур потрапити у звичайну аварію.

«Як тільки вони загинули в жахливому ДТП восени я відразу написав керівнику місцевої поліції. Чи немає слідів Росії? Відповів мені, що ні, друже. Поговорили за деталі. Все виглядало природньо», – розповів він.

Олександр Маслак

Через кілька місяців лідер «С14» змінив свою думку щодо причини смерті політологів.

«Пройшло кілька місяців. І навіть звичайні слідчі поліції знайшли ознаки непростої ДТП в справі. Я перепитав – друг відповів “є таке діло, не все так просто виявилося”», – написав він.

Олексій Курінний

На його думку, за їхнім вбивством стоїть Росія.

«За що убили? За те, що їздили в Польщу переважно з історично-суспільними балачками. Спільні цінності, бачення, історичні нюанси, шляхи діалогу. Росія вкладала мільйони в розпалювання ненависті та провокацію західного фронту для України. А з боку України працює зграйка ентузіастів. За це і убили», – переконаний Карась.

Олександр Ніконоров

Нагадаємо, 6 вересня близько сьомої поблизу села Масевичі Рівненській області водій «Опеля» зіткнувся з лісовозом DAF. У легковику було п’ять чоловік, політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров та Володимир Карагяур загинули на місці. А в реанімації помер директор компанії «Офіс реформ в Донецькій області» Сергій Попов. Всі вони поверталися додому з Варшави з міжнародної конференції по «гібридній війні».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте