У Запоріжжі правоохоронці вилучили понад сім кілограмів наркотиків

25 января 2018 г., 23:16:00   1647   0

У Запоріжжі правоохоронці вилучили понад сім кілограмів наркотиків

У мешканця Запоріжжя правоохоронці вилучили наркотичні засоби. За цінами наркозбувачів сума вилученого становить близько 850 тисяч гривень.

25 січня працівники поліції під час розслідування кримінального провадження провели санкціонований обшук у мешканця міста Запоріжжя 1978 року народження.

Поліцейські виявили та вилучили: наркотичну речовину у вигляді «шишок» та у подрібленому стані загальною вагою 7 кг (наркотичний засіб «марихуана»), зіп-пакет з наркотичною речовиною вагою близько 10 грам (наркотичний засіб «гашиш»), пристрій для куріння наркотичного засобу «марихуана» з залишками речовини темно-коричневого кольору та пусті зіп-пакети в кількості понад 50 штук, – повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Вилучені наркотичні засоби направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Всього у 2017 році запорізькими поліцейськими вилучено близько 270 кг наркотичних засобів та психотропних речовин, що за цінами наркозбувачів складає близько 84 мільйонів гривень.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте