Антон Геращенко: «Ви можете використовувати зброю для захисту – жодних питань з цим немає»

30 января 2018 г., 21:24:00   1655   0

Антон Геращенко: «Ви можете використовувати зброю для захисту – жодних питань з цим немає»

Кожен громадянин України, якщо він хоче обороняти свій будинок або квартиру, може отримати в офіційному порядку мисливську зброю – або гладкоствольну або нарізну. І якщо ви почуваєте себе в небезпеці – то, будь ласка, оформлюйте зброю.

У нас зараз на потік поставлене оформлення зброї, законної, для громадян, Придбайте її, придбайте боєприпаси, вчиться стріляти і, якщо потрібно, зупиняйте зловмисників і допомагайте поліції.

У квітні минулого року на Київщині група бандитів вдерлася до приватного домоволодіння, схватила в заручники жінку. Її чоловік взяв мисливський карабін і вистрілив прямісінько в голову одному із бандитів.

Те, що на руках у населення є багато незареєстрованної зброї, це факт. Кожен рік поліція об’являє, що громадяни, які добровільно здадуть незареєстровану зброю, то вони будуть уникати кримінальної відповідальності.

Тому, будь ласка, якщо ви хочете придбати зброю – придбайте собі мисливську рушницю. Зараз дуже великий вибір мисливських рушниць, які стріляють на два кілометри і можуть будь-якого «шкідника» або зловмисника, який намагається вдертися до вашого дому.

Ви можете використовувати цю зброю для захисту своєї сім’ї, вашого власного будинку – ніяких питань з цим немає. Тому непотрібно мати справу з незареєстрованною зброєю.

Я вважаю, що наше законодавство недостатньо врегульоване, тому що досі обіг зброї і боєприпасів унормовується наказом Міністра МВС. Бажано, щоб це було за законом, але на сьогодні в парламенті немає повної згоди на те, яким має бути цей закон.

Каменем зіткнення є питання про короткоствольну зброю, яку можна носити приховано. І хтось каже: «давайте ми дозволимо короткоствольну зброю, щоб кожен ходив по вулиці з нею».

Я можу сказати наступне, я готовий це підтримати, тільки у випадку, якщо буде проведено консультативний референдум і більшість скаже: «давайте це зробимо».

Для захисту власної квартири достатньо мисливської зброї. Щодо короткоствольної зброї, яку можна носити із собою скритно – це велике питання.

В Англії немає дозволу на зброю, тому там убивств у п’ять разів менше, ніж в США. Тому що питання злочинності не прив’язне до наявності короткоствольної зброї.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте