На будівництві ЖК «Сонячна Рів’єра» одіозного нардепа Микитася загинув черговий будівельник

04 февраля 2018 г., 20:22:00   1568   0

На будівництві ЖК «Сонячна Рів’єра» одіозного нардепа Микитася загинув черговий будівельник

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив депутат Київради Анатолій Шаповал. «Сьогодні на "безпредельному" будівництві ЖК "Сонячна Рів’єра" Микитася розбився робітник.

Випав з 25 поверху. Скільки ще треба смертей владі та правоохоронцям, щоб зупинити цю вакханалію?.. За попередніми даними від керівництва НП кран підняв бадю на 25 поверх, один з робітників зачепився за стропи. Через те, що він був у "мертвій" зоні та темряву три інших працівників нічого не бачили.

Кран підняв його ще на 2 метри, зірвавшись з висоти він вдарився об будівлю на рівні 16 поверху, після чого впав на землю. Слідчо-оперативна група встановлює обставини трагічної події. Але її представники намагалися приховати, що сталася смертельна НП. Знаючи, що загинув будівельник, впавши з величезної висоти, мені на місці сказали, що "нічого серйозного не відбулося". Тільки особисте звернення до очільника НП Дніпровського району прояснило ситуацію.

За даним фактом слідчий відділ Дніпровського управління поліції має розпочати досудове розслідування за ч. 2 ст. 271 ("Порушення вимог законодавства про охорону праці") Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до п’яти років. А максимальне покарання - позбавлення волі до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади. Чи не так, пане Андрій Пасічник?», - резюмував депутат.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте