Тернопільські брати Олег та Степан Барни продали Дністер

11 февраля 2018 г., 23:17:00   1074   0

Тернопільські брати Олег та Степан Барни продали Дністер

Загроза екологічної катастрофи та побоювання людей за власну безпеку тепер стали реальністю. Укргіденерго все ж будуватиме каскад ГЕС на річці Дністер.

Незважаючи на численний бунт та протести громад, більше того – застереження науковців, жадібні держслужбовці на чолі з братами Олегом та Степаном Барною та заступником голови ТОДА Іваном Крисаком, мило підтанцьовують гендиректору “Укргідроенерго” Сироті. Той заявив, що до 2026 року на Дністрі і в Каневі вже будуть функціонувати електростанції.

Найбільше дивує те, що Тернопільською обласною радою було заборонено будівництво. Втім Барни та Крисак знайшли спосіб обійти рішення та набити власні кишені: тепер ради сіл, які розташовані біля місць зведення ГЕС будуть вирішувати чи будувати там електростанції. Ясна річ, що і тут вони викрутяться й «зарішають» усе на власну корисливу вигоду.

Варто зазначити, що в адміністрації навіть створили трьохмісячну комісію, яка начебто вивчатиме «питання будівництва ГЕС»

Так, ціною людської безпеки (зниження якості питної води, затоплення сіл) та вбивством екосистеми, Барни й Крисак, які є головними лоббістами спорудження електростанцій, задовільнять свої меркантильні інтереси. Цим самим вони поставлять під загрозу природну та історико-культурну спадщину одного з семи природних чудес України – Дністровського каньйону та остаточно знищать будь-яку довіру громадян.

Нагадаємо, що дев’ять років тому, мешканці села поблизу річки Дністер вже пережили повінь, – тоді затопило багато обійсть. Вода піднялась на 6 метрів, а воосховище має бути більшим аж на 9 метрів. Зараз люди побоюються, що їхні будинки можуть просто піти під воду.

Та жодні факти непоправного нищення природи та людських життів не турбує тернопільських шахраїв, які засіли в облдержадміністрації. Прикро, що такі особи продовжують керувати областю, а ще страшніше – повільно руйнують її.

Додамо, що ще в 2011 році олігархи Фірташ та Льовочкін “прощупували грунт”, як їм зайти на Дністер. Свої проекти вони втілювали через агенцію ще одного корупціонера з Тернопільщини – Владислава Каськіва, але Майдан та Революція Гідності значно ускладнили плани із забудовою Дністра.

Зараз схоже олігархи відновили свої наміри, а політичні повії брати Барни – один нардеп, інший губернатор є досить гнучким інструментом для знищення цілої екосистеми Тернопілля.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте