Активист с топором ошибся адресом

16 февраля 2018 г., 17:59:13   804   0

История, которой бы изумился даже Раскольников: активист Анатолий Мазур, изрубивший топором с дюжину автомобилей судей Соломенского суда Киева за мягкое решение по задержанному Труханову, по ошибке разгромил не тот суд.

Сей достойный муж совершил свой общественно-полезный поступок на другой стоянке того же суда. Как пишет Владимир Бойко:

У Києві заїжджий «громадський активіст» з Одеси порубав сокирою 13 автомобілів суддів Солом’янського райсуду, пояснивши в поліції, що в такий спосіб він помстився за те, що суддя Максим Вишняк відмовився відправляти в СІЗО одеського міського голову Геннадія Труханова.

Щоправда, є два нюанси. По-перше, «активісту» має бути достеменно відомо (на те він і активіст), що НАБУ та САП не тільки не прохали суд про арешт Труханова, а навіть не спромоглись висунути йому бодай якусь зрозумілу підозру (у тому, що інкримінується Труханову взагалі немає складу злочину). По-друге, «активіст» потрощив автомобілі суддів, які працюють в приміщенні по вулиці Шутова, а запобіжний захід Труханову обирали в приміщенні, де працюють судді, що обслуговують НАБУ, тобто по вулиці Вознесенський Узвіз. Зокрема – саме тут, на Вознесенському Узвозі, паркує своє авто легендарний суддя Олександр Бобровник, якому директора НАБУ Артем Ситник пообіцяв посаду заступника голови майбутнього Вищого антикорупційного суду.

У зв’язку з цим виникає запитання. Я правильно зрозумів, що погром у Солом’янському суді організував Ситник, щоби відволікти увагу громадськості від чуток про те, що він з Холодницьким, начебто, взяв з Труханова за розвал справи 3 млн. доларів?

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте