Революція Гідності програла — влада лишилася в руках олігархів та корупціонерів — Шевченко

16 февраля 2018 г., 19:06:00   1136   0

Революція Гідності програла — влада лишилася в руках олігархів та корупціонерів — Шевченко

Мера Одеси звільнено у залі суду на поруки нардепа від #БПП — навіть без жодної застави й це при тому, що детективи НАБУ обґрунтовано підозрюють його в афері на 185млн.грн.

Цілком очевидно — Труханов лише тому повернуся до України, що отримав гарантії безпеки. Саме так, як раніше їх отримали Бондаренко, Лукаш, Каськів, Злочевський, Голубан та інші потвори. Якщо ви спитаєте, хто дає такі гарантії корупціонерам та зрадникам, то я відповім — подібні речі в Україні відбуваються виключно з протекторату президента Порошенко.

Тож гарних новин для вас я не маю. Революція Гідності програла — влада лишилася в руках олігархів та клептократів. Нас вчергове «развели как котят». І ми маємо вибір: або жити й далі у цьому лайні, чекати ще десять років чергового «майдану», або готуватись до зміни злочинного режиму вже сьогодні.

Я не маю для вас готового сценарію. Це може бути шлях мирних, але багатотисячних акцій, може бути шлях рішучих дій, що допоможуть нам досягти наших мрій.. У будь-якому випадку ми маємо чинити спротив цим виродкам — ми маємо бути готовими до боротьби і боротися за наше право жити краще!

І ще ми маємо усвідомити — цей режим ніколи не віддасть владу просто так. Кого можно депортувати — вони депортують. Кого можно посадити — вони садять. Кого можно купити — вже давно купили. І їх методи боротьби вийшли далеко за рамки букви закону, бо баригам та злочинцям чхати на той закон.

Та всеодно усіх вони не депортують і не посадять, й не куплять вони нас і не злякають. Тож попереду на нас чекають непрості часи та важкі випробування, але іншого шляху в нас немає — немає плану «Б». Тільки нам будувати нашу державу, нашу мрію — більше нікому. Якщо це не зробимо ми, то виборювати право на гідне життя доведеться нашим дітям — усе залежить від нас.

Побачимось 18 лютого на Майдані!

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте