Максим Шкіль – підприємець, засновник холдингу MS Capital, меценат

20 марта 2018 г., 17:55:00   750   0

Максим Шкіль – підприємець, засновник холдингу MS Capital, меценат

Максим Вікторович Шкіль народився 19 серпня 1983 року у Львові.

У підприємця три вищі освіти, а також ступінь кандидата юридичних наук.

У 2005 році він закінчив Національний університет "Львівська політехніка", в 2008 – Львівський національний університет імені Івана Франка, а в 2010 – Національний університет "Львівська політехніка" за спеціальністю "Економіка підприємництва".

Паралельно з навчанням Максим Шкіль почав активну трудову діяльність. Так, в 2001 році він став торговим представником, потім територіальним менеджером і директором з продажу в компанії з виробництва мінеральних вод.

У 2006 році став співвласником підприємства з видобутку, переробки і реалізації граніту.

У 2011 році Максим Шкіль засновує підприємство – ТОВ "Перша логістична компанія" , що спеціалізується на вантажних ж/д перевезення. На сьогоднішній день "ПЛК" – одна з найбільших логістичних компаній в Україні, яка працює практично з усіма світовими топ-зернотрейдерами та має 10 представництв по Україні. Компанія активно інвестує у збільшення власного рухомого складу.

Крім підприємницької діяльності, Максим Шкіль активно займається благодійністю. У 2011 році меценат засновує "Благодійний фонд Максима Шкіля", який за роки своєї роботи надав адресну допомогу більш ніж 10 тисяч сімей. Основний напрямок діяльності Фонду – допомога дітям, яких Максим Шкіль справедливо вважає одним з найбільш незахищених верств населення. Його фонд забезпечує дітям , позбавленим батьківського піклування, комфортні умови для життя і всебічного розвитку їх здібностей. "Благодійний фонд Максима Шкіля" фінансується виключно за рахунок власних коштів мецената.

Пізніше, в 2016 році, Максим Шкіль відкрив один з найбільших в Європі дилерських центрів Audi "Audi Центр Одеса Південь" , який є першим дилерським центром в концепції Audi Sport в Україні. Концептуальний центр був побудований за дев’ять місяців, а загальна площа комплексу склала близько 5000 м².

Також в 2016 році підприємцем була заснована Група Компаній "Автострада", яка надає повний комплекс послуг з будівництва та капітального ремонту доріг. "Автострада" володіє власними виробничими потужностями і новою технікою від кращих світових виробників. Група Компаній вважає своєю місією розвиток України і гарантує європейську якість дорожнього покриття, яке підтверджує міжнародний сертифікат якості ISO 9001.

За 2018 рік компанії Максима Шкіля сплатили більше 150 млн гривень податків до бюджетів усіх рівнів.

У 2019 Максим Шкіль очолив Комітет з розвитку підприємницької діяльності Асоціації платників податків України.

Підприємець одружений, виховує двох доньок. Веде здоровий спосіб життя і займається тайським боксом.

 

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте