Даллол – барвиста окраса Ефіопії, неймовірні фото

20 марта 2018 г., 20:06:00   736   0

Серед таких окрас найбільш неординарні, кольорові, дивні, а іноді для нашого ока навіть дикі – африканські. Ефіопія відхопила собі один з найчарівніших аксесуарів – вулкан Даллол. 


Повірте, якщо ви побачите його, то не зможете загубити у пам’яті ніколи. Це одне з найбільш незабутніх місць на планеті хоча б тому, що пейзажі цієї місцевості на нашу Землю зовсім і не схожі.


Читайте також: 7 самых холодных и больших водопадов от которых не слышно ни звука


Вони більше нагадують якусь іншу зірку, яку люди, на жаль, побачити на власні очі поки не можуть. Навіть доволі скептичні до краси науковці стверджують, що територія вулкану Даллол більше подібна до далекого супутника Юпітера – Іо. 


Даллол скорегує ваші уявлення про звичайні вулкани, які ховають власні тіла під воду або зловісно височіють темними постатями, періодично демонструючи свої тліючі цигарки і випускаючи дим у повітря. 


Основна версія появи цього вулкану, що має досить своєрідну форму, – це виверження базальтової магми під саму його основу. 


Забрівши на Даллол, можна і не зрозуміти, де починається, де закінчується вулкан, і чи є він тут взагалі. У самому кратері після останнього виверження у 20-х роках минулого століття виникло озеро.


Водоймище розташоване на позначці 48 м нижче рівня моря, через що Даллол почали іменувати найнижчим наземним вулканом у світі. 


Самые романтичные места в мире, которые мечтает посетить каждая девушка


Верхи на верблюдах вони дістаються Даллолу, збирають у кратері соляні кристали, дроблять їх на пластини і вивозять у місто на продаж.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте