На Черкащині директора будівельної компанії викрили на розкраданні десяти мільйонів бюджетних коштів

22 марта 2018 г., 20:12:00   1363   0

На Черкащині директора будівельної компанії викрили на розкраданні десяти мільйонів бюджетних коштів

Співробітники Служби безпеки України затримали директора однієї з Черкаських будівельних компаній, який був оголошений у міжнародний розшук за причетність до незаконного привласнення грошей державного бюджету України. 

“Правоохоронці встановили, що у 2011 році топ-менеджер компанії у змові з керівництвом одного з державних підприємств уклав договір на демонтаж зношених будівельних приміщень та споруд, що належали держустанові. Насправді зазначені у документації будівлі були демонтовані раніше. Ділки подали фіктивні документи про нібито виконані роботи та отримали більше ніж чотирнадцять мільйонів гривень з держбюджету, понад десять мільйонів гривень з яких вони привласнили”, – повідомляє прес-центр СБ України.

У 2016 році керівник приватної компанії був оголошений у міжнародний розшук. Завдяки плідній співпраці СБ України з Інтерполом удалося встановити місце знаходження зловмисника та після завершення процедури екстрадиції з Барселони Республіки Іспанія затримати його в аеропорту “Бориспіль”.

Фігуранту справи та ще шести учасникам злочинної оборудки оголошено про підозру у скоєнні злочинів.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте