З’явилося відео бійки між футбольними вболівальниками та поліцією у Маріуполі

01 апреля 2018 г., 22:04:00   1614   0

З’явилося відео бійки між футбольними вболівальниками та поліцією у Маріуполі

З’явилося відео сутичок між футбольними вболівальниками та правоохоронцями під час матчу у Маріуполі.

Бійка виникла між уболівальниками та правоохоронцями виникла під час матчу між маріупольською командою і київським “Динамо”.

Причини бійки достаменно невідомі, проте за інформацією фанатських спільнот у соцмережах, інцидент спровокувала спроба поліції затримати вболівальника з піротехнікою.

Після спроби затримання, почалися сутички з правоохоронцями за межами стадіону. Поліцейські затримали кількох уболівальників «Динамо», після чого на їхній захист кинулися фанати обох футбольних команд, – йдеться у повідомленні Facebook-uhegb Troublemakers & Ultras Action.

У бік правоохоронців полетіло каміння і фаєри. Фанати вибігли на дорогу, відламувавали камені і кидали в поліцейських. Коли поліцейський спробували вивезти затриманих в автозаку – в машину полетіло каміння. Було розбито кілька вікон.

Очевидці також повідомляють, що під час матчу за сектором, де знаходилися ультрас Динамо, підірвали вибуховий пакет, у результаті чого трибуни заволокло димом.

За повідомленням правоохоронців, найбільш активних призвідників бійки затримали та доставили до відділку поліції для подальшого розгляду справ.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте