Надії Савченко призначили психофізіологічну експертизу із застосуванням поліграфа

04 апреля 2018 г., 22:07:00   1404   0

Обвинувачену у підготовці терактів і поваленні державної влади нардепа Надію Савченко у четвер, 5 квітня, планують доставити в Київський науково-дослідний інститут судових експертиз для проведення психофізіологічної експертизи із застосуванням поліграфа.


Таку інформацію 4 квітня розповіла прес-секретар нардепа Тетяна Проторченко.


За її словами, адвокати досі не отримали матеріали провадження для ознайомлення, а тому не можуть ні проконтролювати, ні сформулювати питання для об'єктивного дослідження.


Читайте також: Блогер: Адвокат Савченко написал заявление о самоотводе – не поддержал легенду об "умирающей Наде"


Нагадаємо, правоохоронці інкримінують Савченко взаємодія з ватажками бойовиків "ДНР/ЛНР", змову з керівником центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимиром Рубаном та підготовку теракту у Верховній Раді. Його метою, за версією Генпрокуратури, було фізичне знищення керівництва держави і захоплення влади.


Сама політик визнала, що причетна до вивезення зброї з окупованих територій і розмов про організацію терактів. Але назвала це власною спецоперацією.


Читайте також: Шість факторів, що характеризують світогляд Савченко та більшості нардепів


Раніше заступник глави Служби безпеки Віктор Кононенко заявив, що в кримінальному провадженні у справі народного депутата Надії Савченко вже зібрані всі докази.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте