Розенблат і Поляков знали про проекти, внесені за підробленими підписами

12 апреля 2018 г., 20:06:00   807   0

Розенблат і Поляков знали про проекти, внесені за підробленими підписами

Слідство у справі проти нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова стверджує, що вони не підписували законопроекти, які фігурують у підозрі, але знали про їх внесення.

Йдеться про проекти законів №5436 і №5437, які пропонують зміни до Податкового та Митного кодексів і за лобіювання яких, за версією слідства, депутати одержали неправомірну вигоду, – повідомили в НАБУ у відповідь на запит Української правди.

“Проведеною почеркознавчою експертизою отриманих документів встановлено, що окремі підписи від імені вказаних у запиті народних депутатів України, які містяться на них, виконані не самими народними депутатами, а іншими особами”, – зазначили у відомстві.

Водночас, слідство стверджує, що депутати знали про внесення на розгляд Верховної Ради законопроектів від їх імені.

Крім того, НАБУ зазначає, що Розенблат та Поляков “особисто вчинили ряд дій, спрямованих на забезпечення їх погодження та розгляду”.

“Дані обставини підтверджуються достатнім обсягом належних і допустимих доказів, зібраних у матеріалах кримінального провадження, які дають обґрунтовані підстави для підозри, а в подальшому і обвинувачення у вчиненні злочинів”, – наголосили в Бюро.

У відомстві додали, що детективи вилучили проекти законів, листи, подання, порівняльні таблиці, пояснювальні записки тощо.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте