У Києві поліція викрила осередок нелегалів. ФОТО

14 мая 2018 г., 23:03:00   1224   0

повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України


Департамент внутрішньої безпеки НПУ спільно зі працівниками ГУНП у Києві та столичного ГУ ДМС проведели спецоперацію із виявлення мігрантів, які незаконно перетнули кордон України з метою подальшого потрапляння до країн Європи. Серед 98 осіб, які були затриманні, 32 перебували на території України абсолютно незаконно.


Україна повторює шлях східноєвропейських держав: як дати раду міграції


За отриманою інформацією, в рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.332 Кримінального кодексу України, працівниками Управління оперативних розробок ДВБ НПУ, спільно з працівниками Управління боротьби зі злочинами з торгівлею людьми, Управління захисту економіки поліції та ГУ ДМС Києва було відпрацьовано територію біля ринка "Троєщина". Місце розташування згаданого хостелу правоохоронці встановили.


Позитивні й негативні наслідки української трудової міграції


В управління поліції після проведеної перевірки у 32 доставлених не виявили жодних документів, які б давали право на проживання в Україні. Це уродженці: Азербайджану, Бангладеш, Таджикистану, Узбекистану, Росії. Встановлено, що всі вони потрапили до Києва з Російської Федерації в обхід офіційних пунктів пропуску через державний кордон України. За таку "мандрівку" кожен із нелегалів сплачував від 3 до 5 тисяч доларів США своїм землякам, які сприяли їм у незаконному переміщенні.


За цими результатами працівниками ГУДМС у Києві вирішується питання щодо притягнення порушників-іноземців до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та готуються необхідні документи для депортації "гостей".


FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте