Червона картка Міністру Соцполітики Реві за невиплату пенсій переселенцям

25 мая 2018 г., 21:40:00   762   0

Ненавиджу брехню. Особливо брехню урядовців на всю країну. Особливо, якщо це стосується соціально вразливих людей, які постраждали внаслідок війни на Донбасі, яким Уряд у травні місяці затримує виплату пенсій.


Відповідаючи мені на годині запитань до Уряду в Раді Міністр соціальної політики Андрій Рева вкотре збрехав на всю країну, про те, що "внутрішньо переміщені особи переселенці, які проживають на підконтрольній території не мають проблем з виплатою пенсій".


Замість того, аби вибачитись за затримку у травні і пообіцяти якомога швидше вирішити питання з виплатою пенсій переселенцям, урядовці "зробили постріл собі у ногу" й почали маніпулювати та відверто брехати.


Читайте також: У країні, яка загрузнула в боргах, найперше треба створювати потужний середній клас – експерт


Насправді, весь травень, велика кількість переселенців мають великі проблеми з виплатою пенсій, що підтверджується не лише власним спілкуванням з людьми, але й правозахисниками. Наприклад, Донбасс SOS пише, что їх організація отримала "шквал звернень щодо невиплати пенсії переселенцям. Дзвонили з усіх регіонів України: Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Львівської, Сумської, Харківської, Одеської, Полтавської та інших областей" ДонбасSOS навіть підготували пам'ятку для людей що робити у випадку, коли їм не виплатити пенсію та привели докази від Пенсійного фонду про те, що такі затримки дійсно мають місце.


 Вже розікрали пенсійний фонд під корінь і нема чим пенсії платити? Так так і кажіть – блогер про нову ініціативу Реви


Маю надію, що ситуація буде вирішена на користь людей, хоча правозахисники фіксують велику кількість випадків, коли після затримки у виплатах Пенсійний фонд поновлював платежі, але не виплачував борги за місяці призупинення виплат.


Я не знаю із чим пов'язана така затримка і проблеми з процедурою верифікації: бюрократія, погане керівництво, саботаж на нижньому рівні, злий намір, нестача фінансів в бюджеті, дефіцит пенсійного фонду після "підвищення" пенсій або байдужість до долі переселенців. Але факт залишається фактом – ВКОТРЕ переселенці лишаються без пенсій.


Саме тому я ініціюю постанову щодо відставки Міністра Реви та розіслав в посольства країн великої сімки інформацію про злочинну затримку пенсій внутрішньо переміщеним особам. Бо виходить, що на зустрічах із іноземними топ-чиновниками деякі міністри вдають із себе реформаторів, а насправді виявляються нездатними виконати навіть свої прямі обов'язки.


FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте