Чи відпрацює Шемчук гроші Карплюка?

30 мая 2018 г., 18:24:00   1317   0

Чи відпрацює Шемчук гроші Карплюка?

Завтра, 31 травня має відбутись КДКП, на якій буде розглянуте питання скарги Ірпінського мера Карплюка на дії генпрокурора Чібісова. 

За інсайдерською інформацією, 21.03.2018 у ресторані “Козацький стан” (Київ)  відбулася зустріч заступника голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів  Віктора Шемчука та “правою рукою” і заступником лідера партії "Нові обличчя" — Володимиром Співаком, з яким Карплюка пов’язує не лише партія, а й спільний бізнес

Це була третя зустріч цих осіб, під час якої Співак передав Шемчуку гроші за “проштовхування” питання на КДКП по дисциплінарному провадженню щодо Дмитра Чібісова. 

Нагадаємо, Ірпінський мер Карплюк, на якого відкрито 16 кримінальних впроваджень і якому загрожує 12 років позбавлення волі, на початку цього року вже скаржився до комісії прокурорів на роботу прокурора Київської області. Дев’ять скарг за підписом Ірпінського мера, його заступників та захисників про порушення кримінального процесуального законодавства, та порушення прокурорської етики були розглянуті комісією. Тоді ж, за повідомленням КДКП, порушення в діях прокурора Київської області було визнано відсутніми і дисциплінарне провадження щодо Дмитра Чібісова у зв’язку з відсутністю у його діях складу проступку було закрито

Зазначимо, нещодавно проти Карплюка  було закрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 

(порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей та інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України, не дивлячись на наявність ознак кримінального злочину і експертного висновку. 

Руслан Якушев

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте