Наші гроші: У племінниці "безквартирного" міністра Петренка з’явилося дороге майно без відповідних доходів

12 июня 2018 г., 22:48:00   1500   0

У 2015-2016 рр. племінниця міністра юстиції придбала активи, нинішня ринкова вартість яких – приблизно 7 мільйонів гривень. Власних доходів на подібні придбання у Клічук не було. На той час дівчина була студенткою і працювала лише молодшим економістом та помічником бухгалтера.


 


Журналист: История нашей эпохи - это портреты наших генпрокуроров


Матір Клічук – Оксана Петренко – раніше входила до складу бізнесових структур свого брата – нинішнього міністра юстиції Павла Петренка. Проте нині вона працює викладачем в Чернівецькому національному університеті Федьковича. Батько – лікар. Офіційні сукупні доходи батьків за останні два з половиною роки не дозволили б придбати навіть автомобіль Lexus.


За словами самої Божени Клічук, їй допомагала вся родина.


Весілля "по-генпрокурорськи". Автівки ГПУ на "розвозці", напад на журналістів та охорона УДО


Міністр юстиції Павло Петренко також спростував свою участь в придбаннях племінниці. При цьому він підтвердив, що у травні мав спільний відпочинок з нею у Туреччині і сплатив за нього.


Відповідно до електронної декларації Петренка він не має власного житла, а мешкає в орендованому. Також в декларації міністра вказано, що він володіє 11-річним Volkswagen Golf, але при цьому користується орендованою Toyota. При цьому Петренко має солідні суми в готівці та на банківських рахунках.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте