У Києві викрали сина дипломата – введено план "Перехоплення"

25 июня 2018 г., 19:02:00   824   0

Київські поліцейські розшукують зловмисників, які в центрі столиці насильно посадили чоловіка у автомобіль і вивезли в невідомому напрямку.


Як повідомили у прес-службі поліції Києва, в місті введено план "Перехоплення".


"Близько 12:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції почали надходити повідомлення від свідків про те, що на вул. Тургенівській двоє невідомих насильно посадили чоловіка в автомобіль темного кольору та поїхали з місця події", – йдеться у повідомленні.


Зазначається, що поліцейські патрулі та слідчо-оперативна група територіального управління поліції одразу прибули на місце події та поспілкувалися зі свідками.



Читайте також: У Києві патрульні поліціянти врятували викрадену людину. ФОТО


"Окрім того, у столиці ввели план "Перехоплення", розшукується автомобіль "Фольксваген Гольф" темно-синього кольору", – додали в поліції.


Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, у рамках якого проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій для встановлення зловмисників та їхнього місця перебування.


Як повідомили "112.ua" у прес-службі поліції Києва, викраденим є громадянин Лівії Абдусалам, 1992 р. н., син фінансового аташе лівійського посольства в Україні. На місці викрадення поліція вилучила паспорт на ім'я Абдусалама.


Читайте також: Поліція затримала двох підозрюваних у побитті прикордонників у маріупольському кафе



Підписуйся на сторінки UAINFO у Facebook, Twitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте