У Печерському суді не лишилося суддів на екс-депутата Шепелева

26 июня 2018 г., 22:40:00   1136   0

У Печерському суді не лишилося суддів на екс-депутата Шепелева

У Печерському районному суді Києва не залишилось суддів для розгляду справи за обвинуваченням екс-нардепа Олександра Шепелева у привласненні коштів.

“Відвести головуючого суддю Карабаня В.М. та суддю Матійчук Г.О. від розгляду кримінального провадження”, – йдеться у рішенні від 18 червня.

Самовідвід суддів задовольнили через їхню участь у засіданнях на стадії досудового розслідування. Відповідно до законодавства, вони не мають права розглядати справу по суті.

“Станом на 29.05.2018 року всі судді кримінальної колегії приймали участь як слідчі судді у вказаному кримінальному провадженні”, – йдеться в рішенні.

Через це обвинувальний акт направили до Апеляційного суду для визначення підсудності.

У цій справі Шепелева обвинувачують за 5 ст. 191(“Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”), ст. 209 (“Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом”), ч. 2 ст. 366 (“Службове підроблення”).

Крім того, як відомо, екс-нардепу інкримінують ч. 3 ст. 289 (“Незаконне заволодіння транспортним засобом”), ч. 2 ст. 115 (“Умисне вбивство”), п. 1, 5, 9, 11, 12, 13 ч. 2 ст. 115 (“Умисне вбивство”).

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте