Автор фейку про Арсенія Яценюка видалив свій пост, - Народний фронт

03 июля 2018 г., 18:34:00   1012   0

Автор фейку про Арсенія Яценюка видалив свій пост, - Народний фронт

Автор фейку про лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка у мережі Facebook Міхаіл Шнайдер видалив свою публікацію, чим визнав, що вона є брехнею.

Прес-служба партії "Народний фронт" вимагала від Міхаіла Шнайдера надати докази своїм заявам, які були організовано поширені в соціальних мережах, або ж спростувати ці заяви.

Так званий Шнайдер відмовився надати дані про його справжнє прізвище, ім‘я та по-батькові, а також зареєстроване місце проживання, аби юристи звернулися до суду. "Упевнені, що людина, яка так сміливо тиражує фейки, повинна настільки ж сміливо бути готовою понести за них відповідальність", - зазначили в прес-службі НФ.

У відповідь на це анонім під ніком "Шнайдер" заявив, що  "предмету розмови вже немає" та видалив свою брехливу публікацію.

"Те, що ви видалили свій пост з брехнею, ми розцінюємо як визнання того, що це був "пост з брехнею". Це, як мінімум, свідчить, що ви розумієте - пост був наклепницький, викладене у ньому не відповідає дійсності і є сумним маренням хворої уяви, - відповіли йому у прес-службі "Народного фронту".

- Якщо вже ви стали на шлях виправлення, наважилися на один крок, було б сильно зробити наступний, - написати слова вибачення, як і належить людям, які "завжди відповідають за свої слова". Щоб ваші френди і підписники отримали щеплення від прочитаної ними неправди".

Джерело: nfront.org.ua

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте