Антикорупційні "реформи" у шоколадному стилі

06 июля 2018 г., 20:40:00   1472   0

Закон про Антикорупційний суд сфасильсифіковано. Закон про запуск сфальсифікованого суду прийнято. Далі – затягування, затягування.


Під виглядом законопроекту про захист від кібератак спробують протягнути для СБУ механізм поховання справ про ТОП-корупцію та справ щодо е-декларування.


Читайте також: Антикоррупционный бег с препятствиями


Усе для знищення НАБУ через аудит готово. Другий аудитор-батько члена ВККС Василенко продемонстрував свою повну неадекватність, ненависть до «грантоїдів» та повагу до депутатів і Ляшка. Третього аудитора Жебрівського Порошенко призначив в порушення закону, а псевдоновий Верховний суд незаконно відхилив позов активістів про незаконне призначення Жебрівського.


Міжнародні антикорупціонери-розслідувачі з OCCPR звинуватили Порошенка у брехні щодо Рошен, «сліпого трасту» та обходу податків через офшори.


Людину-акваріум Холодницького не буде звільнено на основі рішення дисциплінарної комісії прокурорів. На думку підопічних Луценка злиття даних проважень у справах Труханова та інших тягне лише на догану. Ліберасти.


А половина українців вважають антикорупцію головною вимогою для майбутнього президента. А 55% найважливішою державною проблемою. А в США корупцію в Україні вважають загрозою національній безпеці держави.


Читайте також: Українці не мають права висувати альтернативу "божественному Порошенку" – Доній


А автор усього цього паскудства ще й вдруге на президента йти хоче.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте