Сергій Лещенко: “Гонитва за “картинкою” перетворила Раду на посміховисько”

13 июля 2018 г., 17:21:00   1120   0

Сергій Лещенко: “Гонитва за “картинкою” перетворила Раду на посміховисько”

Закрилася сесія Верховної Ради. На дві години раніше. Не зачитано 300 депутатських запитів, а також скасовано виступи депутатів у розділі "Різне".

Чому Раду закрили раніше? Бо хотіли показати красиву "картинку" для телебачення - Гройсман з урядовцями в Раді, у залі є півтори сотні депутати, тому на такій мажорній ноті краще піти у відпустку, ніж закривати сесію у напівпорожній залі о 14 годині.

Проблема в тому, що така гонитва за "картинкою" перетворила Верховну Раду на посміховисько з найнижчим рівнем довіри у суспільстві. Хоча саме парламент у всьому світі є органом демократії, який не дає сповзти до диктатури. Депутатів немає, тому що для багатьох з них мандат лише спосіб капіталізації. Тому кнопкодави. Тому лежить без руху закон про покарання за неперсональне голосування, прийнятий у першому читанні три (!) роки тому. Тому коаліція є, але одночасно її немає, а золоту акцію тримають різні хомутинніки, довги, яценки, які "розторговують" її в обмін на схематоз. Рада закрилася, але радіти немає чому - без зміни закону про вибори наступний парламент буде навіть гірше цього. Адже корупціонери здатні будуть витратити будь-які гроші для отримання недоторканості. Скасування якої стало ще одним невиконаним завданням з 2014 року.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте