Труба пообіцяв призначити 27 керівників ДБР після спецперевірки

18 июля 2018 г., 20:36:00   1009   0

Труба пообіцяв призначити 27 керівників ДБР після спецперевірки

Державне бюро розслідувань (ДБР) вітає завершення зовнішньої комісією конкурсу на 27 керівних посад. Рішення про призначення на посади прийме директор Бюро Роман Труба після проведення перевірки щодо переможців.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Мова йде про спеціальну перевірку державними органами влади. Також очікуємо інформації про переможців від Ради громадського контролю та експертів профільних організацій », - пояснив Роман Труба.

Він нагадав, що Держбюро розслідувань - єдиний орган з унікальною процедурою обрання працівників на 170 керівних посад, при якій зовнішня комісія обирає не тільки директора і заступників, а також керівників секторів.

«ДБР не задіяне в конкурсному відборі на ці посади, але я, як директор, несу відповідальність за всіх працівників, тим більше, якщо це керівники напрямків», - зазначив Роман Труба.

Директор ГБР підкреслив, що під час конкурсу неодноразово з’являлися заяви громадських організацій, в яких йшлося про недобропорядність тих чи інших кандидатів.

«Ми уважно стежили за конкурсним відбором, але не мали повноважень втручатися, перевіряти інформацію. Ця можливість була у зовнішньої комісії при співбесід. Після завершення конкурсу ГБР має право перевірити кожного переможця, більш того - це наш обов’язок», - переконаний глава Бюро.

Нагадаємо, раніше були оголошені імена переможців у конкурсі на директорів територіальних управлінь ГБР.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте