У директора КП під Києвом, якого підозрюють у хабарі за розміщення реклами, знайшли ще й «щось схоже» на гранату, пістолет та ніж

27 июля 2018 г., 20:37:00   1409   0

У директора КП під Києвом, якого підозрюють у хабарі за розміщення реклами, знайшли ще й «щось схоже» на гранату, пістолет та ніж

Ці гроші, за версією правоохоронців, директор КП вимагав за розміщення холдерів (рекламних плакатів-розтяжок на стовпах) терміном на три місяці.

Комунальне підприємство «Партнер», відомо із інформації аналітичної системи YouControl, із 2016 року очолює громадянин Едуард Бербенець. Основний вид діяльності КП – посередництво в розміщенні реклами в засобах масової інформації.

Як можна довідатися із матеріалів справи, до Управління захисту економіки поліції звернувся громадянин, який повідомив, що директор КП «Партнер» вимагає від нього гроші за розміщенні реклами на території села Петропавлівська Борщагівка.

4 червня приблизно о 17.40 директор КП у салоні своєї автівки отримав першу частину грошей – 2 800 гривень. Через кілька днів – 7 червня, – директор КП у салоні авто взяв від громадянина ще 2 800. Того ж дня директора КП було затримано правоохоронцями.

08 червня директору КП повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

У своєму клопотанні начальник відділення слідчого відділу Києво-Святошинського відділення поліції просив суд обрати щодо затриманого запобіжний захід у вигляді «нічного» домашнього арешту, яке слідчий суддя Андрій Волчко задовольнив.

2 липня ухвалою слідчого судді Дмитра Усатова змінено адресу домашнього арешту підозрюваного. При цьому останній просив суд змінити домашній арешт на особисте зобов’язання, втім суд у цьому відмовив. Тепер підозрюваному заборонено покидати житло з 21.00 годин вечора до 07.00 годин ранку.

Із ухвали Києво-Святошинського районного суду від 13 червня стало відомо, що під час обшуку вдома у директора КП знайдено та вилучено, серед іншого, предмет за зовнішніми ознаками схожий на ніж в футлярі; предмет за зовнішніми ознаками схожий на пістолет з двома магазинами; предмет за зовнішніми ознаками схожий на гранату Ф1 з запалом. В підсумку суддя Людмила Ковальчук дозволила слідчому поліції накласти арешт лише «на предмет за зовнішніми ознаками схожий на ніж у футлярі» та «предмет за зовнішніми ознаками схожий на гранату Ф1 з запалом УЗРГМ 386».

15 червня слідча суддя того ж суду Наталія Пінкевич дала погодження на проведення експертизи – чи є ніж у футлярі, знайдений вдома у директора КП, холодною зброєю.

Розслідування правоохоронців триває. У майбутньому – чи дійсно директор КП вимагав хабар і якщо так, яке має бути покарання – повинен вирішити суд.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте