Корупція в Міноборони: суд дозволив інвестору “Трейд Коммодіті” спілкуватися з підозрюваними

05 августа 2018 г., 14:23:00   1601   0

Корупція в Міноборони: суд дозволив інвестору “Трейд Коммодіті” спілкуватися з підозрюваними

САП вказала суду, що Трофименко може незаконно впливати на свідків, експерта або спеціаліста в цьому ж кримінальному провадженні.

Солом’янський районний суд Києва скасував заборону інвестору компанії “Трейд Коммодіті” Володимиру Трофименку, підозрюваному в причетності до розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива Міністерством оборони, спілкуватися з іншими підозрюваними у цій справі.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на матеріали суду.

Зазначається, що в суд звернулася Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) з клопотанням про продовження зобов’язань, покладених на підсудного.

Зокрема, САП просила суд зобов’язати Трофименка прибувати до детектива, прокурора, суду на першу вимогу; повідомляти правоохоронцям про зміну свого місця проживання та місця роботи і утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними в кримінальному провадженні.

Так, слідство вважає, що Трофименко як реальний кінцевий бенефіціарний власник ТОВ “Трейд Коммодіті” координував спрямовані на вчинення злочину спільні зусилля підконтрольних йому учасників групи і забезпечив вчинення злочину шляхом організації підготовки необхідних документів.

Таким чином, підсудний підозрюється в організації розтрати держкоштів у особливо великому розмірі.

САП вказала суду, що Трофименко може ховатися від органів досудового розслідування і незаконно впливати на свідків, експерта або спеціаліста в цьому ж кримінальному провадженні.

Суд вирішив продовжити до 24 вересня зобов’язання Трофименка прибувати до правоохоронців на першу вимогу і інформувати їх про зміну свого місця проживання.

При цьому суд зняв заборону на спілкування з іншими фігурантами кримінальної справи.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте