Мешканці двору дитинства Вакарчука розповіли, що думають про його можливе президенство

11 августа 2018 г., 21:44:00   754   0

Мешканці двору дитинства Вакарчука розповіли, що думають про його можливе президенство

Про закарпатський період життя Святослава Вакарчука відомо небагато і найзавзятішим фанатам «Океану Ельзи». Навіть не всі жителі Мукачевого знають, в якому дворі жив малий Святослав. Дехто пов’язує його життєвий шлях тільки зі Львовом.

У дворі, де встиг пожити з бабою і матір’ю Святослав Вакарчук, кореспонденти «Української правди» поспілкувалися з кількома жителями про його можливу участь у майбутніх президентських виборах.

«Захоче піти — це його особиста проблема, — каже Юра Джиммі. — Нехай тільки думає логічно і нехай береже його Господь. Якщо піде в президенти, то буду за нього голосувати. Стопудово. Так всі наші будуть. Нехай на трон сідає той, хто гідний. Хто вживатиме заходів на наш циганський народ і на український теж. Вони там накрали, нажерлися. А Славік не такий. Порядок наведе, людей не образить. Логіка в нього є».

«Дивилася по інтернету, що його серед кандидатів в президенти називають. Нехай був би. Я зраділа б. Голосувала б, тому що він порядний, віруючий, — додає ще одна мешканка двору Наталя Балог. — Я ніколи про нього паганого не чула. Навіть у його віршах є таке почуття, що він даний від Бога. Якщо б він став президентом, багато гарного зробив би для простих людей. Був би краще Порошенка, 100 відсотків. Із ним все помінялося би. Яка різниця, що він співак. Головне, що до людей ставиться з повагою».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте