На Херсонщині під час шторму потонули 5 людей

11 августа 2018 г., 21:26:00   898   0

На Херсонщині під час шторму потонули 5 людей

9 серпня, всього за кілька годин на чорноморському і азовському узбережжі Херсонщини потонули 5 осіб, ризикнувши скупатися в шторм.

На Арабатській Стрілці біля села Щасливцеве поплавати в хвилях вирішили батько з сином – приїжджі з Кривого Рогу. Їх затягнуло в вир, утворений сильною течією. При цьому 60-річний батько там потонув, а 31-однорічного сина зуміли витягнути в останній момент очевидці, пише херсонське видання Новий день.

Біля сусіднього села Стрілецького також захлинувся морською водою 57-річний чоловік, який загинув. А 27-річного плавця з Черкаської області в непритомному стані врятували інші відпочивальники. Вони подзвонили на 103 і керуючись підказками диспетчера обласного територіального Центру екстреної медичної допомоги самі почали реанімувати потопельника. Потім приїхала машина “швидкої” і фельдшер Валентина Солоп остаточно привела чоловіка до тями.

“Але доправити його до райлікарні виявилося важко. Шлях курортною Арабаткою було геть забито транспортом. Причому водії легковиків в більшості своїй не поступалися проїздом машині служби 103, нахабно порушуючи правила”, – наголошується у повідомленні.

Ще одна жінка за нез’ясованих обставин потонула під час шторму поруч із пляжем селища Лазурне вже на Чорному морі. Її особису встановлює Національна поліція.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте