В українській армії з`явився новий підрозділ

25 августа 2018 г., 18:31:00   1550   0

В одній з окремих частин десантно-штурмових військ Збройних сил України створили новий підрозділ – комендатуру десантного забезпечення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України на офіційному сайті.




"Для виконання певних завдань, в одній з окремих військових частин десантно-штурмових військ Збройних Сил України сформована комендатура десантного забезпечення. До її складу входить відділення десантного забезпечення. Завдання цього колективу полягають в« інфільтрації »передових груп повітряним шляхом в конкретний район місцевості, проведенні метеорозведкі, розвідки майданчики приземлення, прийому основних сил десанту тощо ", – йдеться в повідомленні.


Читайте також: Завищена самооцінка українського патріотизму

Як пояснили в ДШВ, особовий склад з відповідним спорядженням буде виконувати стрибки з парашутом типу «Крило» зі значних висот, в різних метеоумовах, в нічний або денний час, з літаків або вертольотів.

Також на базі цього підрозділу в перспективі буде сформована парашутна команда десантно-штурмових військ. І ці спортсмени-парашутисти будуть брати участь в престижних змаганнях, різних заходах, показових виступах тощо.

Крім того, безпосередніми завданнями можуть бути пошуково-рятувальні операції.

Як зазначив заступник командувача десантно-штурмовими військами – начальник повітряно-десантного управління полковник Юрій Галушкин, – підготовка фахівців на ці посади буде проходити в Україні, за програмою курсу AFF (Accelerated Free Fall), яка була розроблена Кеннетом Колеманом для проведення інтенсивного і індивідуального навчання людей, які хочуть займатися парашутним спортом. Дана програма є найбільш безпечною, і тому широко відома в світі.



Читайте також: Касьянов: У нас телевизор – угроза номер один национальной безопасности

Після закінчення навчання Accelerated Free Fall парашутист зможе виконувати повороти в повітрі, передні і задні сальто, демонструвати вміння пересуватися у вільному падінні в потрібному напрямку. Безпосередньо будуть вивчаються заходи безпеки і дії в особливих випадках, уміння орієнтуватися в повітрі поруч з іншими парашутистами, здійснювати приземлення в заданий квадрат з точністю до метра.

Для інформації щодо проходження служби в даному підрозділі бажаючі можуть звертатися за номером 063-746-70-59.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте