Розкішні автівки з оточення Януковича передали в АРМА

31 августа 2018 г., 20:23:00   1207   0

Розкішні автівки з оточення Януковича передали в АРМА

Суд передав в управління Національному агентству України з  питань виявлення, розшуку та  управління активами, одержаними від  корупційних та  інших злочинів (АРМА) автомобіль «Aston Martin», арештований у справі про злочинну діяльність створеної екс-президентом Віктором Януковичем організованої злочинної групи, – інформує «Українська правда» із посиланням на ухвалу Печерського райсуду Києва від 20 серпня.

Також Агентству передали заарештовану у справі автівку «BMW 760і».

Згідно з рішенням, машини заарештували в рамках кримінального провадження, відкритого 31 січня 2013 року, за фактами вчинення створеною колишнім президентом злочинною організацією тяжких злочинів, пов’язаних із привласненням майна шляхом зловживання владою та відмиванням злочинних доходів.

Генеральна прокуратура попросила суд передати ці авто в управління Нацагентства, і той це клопотання задовольнив.

Згідно з судовими рішеннями від 2014 року, ймовірно, йдеться про «Aston Martin» і «BMW,» що належать олігарху-втікачу Сергію Курченку.

У травні 2014 року в ході розслідування «з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків» слідчі наклали арешт на рахунки Курченка, а також на його рухоме та нерухоме майно на загальну суму понад 1,5 мільярда гривень. Зокрема йшлося про один «Aston Martin» і два «BMW».

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте