Нова система придушення мовлення блокує російські телеканали і FM-станції у 180 населених пунктах Донбаса

09 сентября 2018 г., 17:44:00   933   0

Українські військові та волонтери розробили систему придушення мовлення Cерпанок, яка блокує російські телеканали та FM-станції у 180 населених пунктах на лінії зіткнення, написала в Facebook після поїздки на Донбас перша віце-спікерка Верховної Ради, представниця гуманітарної групи на переговорах у Мінську Ірина Геращенко.


Читайте також: Росстат снова врет. На этот раз – о "росте" российской промышленности


"На екрані мерзенні морди пропагандистів з'являються в рапіді, слів не розібрати. Хлопці також знайшли спосіб блокувати ворожі FM-станції. Тепер фани й користувачі помийних російських ТБ і радіо залишаться без цієї отрути. Краще пізніше, ніж ніколи. І це дуже важливий крок в умовах інформаційної війни", – розповіла депутатка.


Вона також зазначила, що окремі українські медіа, що транслюються в прифронтовій зоні, ведуть відверту антидержавну пропаганду.


Читайте також: Из-за отключения аналогового телевидения тюнеры подорожали почти вдвое – это случайно не очередной бизнес-проект?


"Місцеві жителі, і особливо військові, задавали нам жорсткі питання про так звані українські медіа, які несуть справжню антиукраїнську отруту в ефірі, руйнуючи країну зсередини. Хороші питання для Нацради і профільного комітету з питань ТБ і радіо у Верховній Раді", – повідомила Геращенко.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте