Нарешті Верховна Рада дійшла до розгляду законопроектів щодо внутрішньо переміщених осіб

17 сентября 2018 г., 22:36:00   1549   0

Взяла участь у засіданні Погоджувальної Ради депутатських фракцій та груп. Постійно здійснюю аналіз законопроектів, які попередньо внесено до порядку денного розгляду в залі Парламенту.


Я вітаю внесення таких законопроектів, як №7304 та 4023а. Саме вони врегульовують права внутрішньо переміщених осіб. Їхнього обліку та реєстрації місця проживання. Спрощують процедуру оформлення документів для таких осіб. Передбачають право на взяття на соціальний квартирний облік, якщо вони не мають іншого житла для проживання.


Читайте також: В нашей стране не решается вопрос с жильем для вынужденных переселенцев из ОРДЛО – журналист


Шкода, що надзвичайно важливий законопроект №6692, який вирішує питання отримання пенсій переселенців, не внесено до порядку денного. Хочу звернути увагу народних депутатів на ті законопроекти, які не можна підтримувати. 


№ 7092 щодо системи гарантування вкладів фізичних осіб, а саме передачі активів неприбутковій організації у разі реорганізації або ліквідації Фонду гарантування вкладів. Цим законопроектом порушуються права вкладників на отримання своїх коштів.


№ 6634 щодо первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини. Положення законопроекту потребують доопрацювання з урахуванням прийнятого Закону України "Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення" в частині забезпечення реалізації програми медичних гарантій, складовою якої є первинна медична допомога.


Читайте також: Эрик Найман: Украинские элиты ведут Украину, как "Титаник", к дефолту


№ 7060 щодо внесення змін до Земельного кодексу України та деяких законодавчих актів України для розвитку сімейних фермерських господарств. Пропозиції, зазначені в законопроекті не узгоджуються із статтею 41 Конституції. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю. Сімейні фермерські господарства не зможуть фінансово перемогти на земельних торгах агрохолдинги.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте