СБУ викрила організоване угруповання контрабандистів

05 октября 2018 г., 18:02:00   1055   0

СБУ викрила організоване угруповання контрабандистів

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили у Дніпропетровській області організоване угруповання, яке спеціалізувалося на контрабанді, виготовленні та збуті психотропних речовин.

Оперативники спецслужби встановили, що учасники групи, до складу якої входило шестеро місцевих жителів, закуповували в одній із сусідніх країн прекурсоромісткий засіб псевдоефедрину гідрохлориду. Ділки незаконно переправляли «товар» до нашої країни через водіїв рейсів міжнародного сполучення. Для виготовлення амфетаміну з контрабандно ввезених прекурсорів зловмисники організували на території регіону кілька нарколабораторій. Синтезовані психотропи учасники угруповання розповсюджували через розгалужену мережу наркодилерів, – повідомляє прес-центр СБУ.

Під час проведення санкціонованих слідчих дій в межах раніше відкритого кримінального провадження співробітники СБУ виявили у помешканнях, автомобілях фігурантів справи та місцях виробництва наркотиків приблизно два кілограми прекурсорів, півкілограма метамфетаміну, обладнання для виготовлення психотропів, а також майже сто двадцять тисяч доларів США, п’ятдесят тисяч Євро та двісті тисяч гривень.

Правоохоронці затримали зловмисників згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 1 з 5

Наразі вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 305 та ч. 3 ст. 311 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте