Сенцов пояснив, чому відзавтра змушений припинити голодування. ЗАЯВА

05 октября 2018 г., 18:18:00   833   0

Бранець Кремля Олег Сенцов повідомив, що з 6 жовтня змушений припинити голодування, якого незаконно утримуваний у російській колонії режисер дотримується ось уже 145 днів. Як повідомляє "Новая газета", про це політв'язень написав у заяві, яку передав через свого адвоката Дмитра Дінзе.


"У зв'язку із критичним станом мого здоров'я, а також патологічними змінами у внутрішніх органах, які почалися, найближчим часом до мене заплановано застосування примусового харчування. Мою думку при цьому вже не враховують. Нібито я вже не в змозі адекватно оцінювати рівень здоров'я і небезпеки, що йому загрожує. Насильницьке годування проводитиметься в рамках реанімаційних заходів щодо порятунку життя пацієнта. За таких умов я змушений припинити своє голодування із завтрашнього дня, тобто із 06.10.18.


Читайте также: Російський сигнал щодо обміну Сенцова


145 днів боротьби, мінус 20 кг ваги, плюс надірваний організм, але мета так і не досягнута. Я вдячний усім, хто підтримував мене, і прошу пробачення в тих, кого підвів...


Слава Україні!


Олег Сенцов. 05.10.18"


Читайте також: Голодування Сенцова має надзвичайну вагу, але він повинен жити – Портников


повідомляли російські тюремники. Своєю чергою уповноважена із прав людини в Україні Людмила Денісова пов'язувала інформацію про припинення голодування Сенцова із критичним станом заручника російського режиму.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте