Трамп погрожує закрити кордон із Мексикою

18 октября 2018 г., 22:04:00   827   0

Трамп погрожує закрити кордон із Мексикою

Американський президент пообіцяв закрити кордон із Мексикою і відправити туди військових, якщо не вирішиться питання із тисячами мігрантів із Центральної Америки, які хочуть потрапити до США.

Президент США Дональд Трамп заявив, що може закрити кордон із Мексикою, де зібрались численні мігранти з Гватемали, Гондурасу та Сальвадору, які хочуть зрештою потрапити до США. Він також обіцяє спрямувати на кордон військових.

“Я повинен суворо просити Мексику припинити цей натиск – і якщо вони цього не зроблять я можу зателефонувати нашим американським військовим і закрити південний кордон”, – написав американський президент у Twitter.

Він також зазначив, що тема мігрантів на південному кордоні США “набагато важливіша”, ніж нова торговельна угода з Мексикою. Він звинуватив у ситуації, що склалася, представників Демократичної партії та слабкі закони.

Під час передвиборної кампанії 2016 року тодішній кандидат Трамп обіцяв, зокрема, побудувати стіну на кордоні з південною сусідкою, утім, ця ідея поки залишається лише на папері через відсутність згоди на це Конгресу.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте